- Ikke skremt av Storhamar

Men Shampo er bekymret. Les om kveldens hockeykamper.

(Dagbladet.no): Christian Arntsens scoring i andre periode ble den eneste på Jordal Amfi og sørget for at Storhamar slo Vålerenga 1-0.

Som i fjor sliter Vålerenga i seriestarten og ligger seks poeng etter serieleder Stavanger når seks runder er spilt.

- Vi har flere spillere på skadelista, samtidig som vi ikke har den samme stallen som forrige sesong. Da var laget «outstanding». Nå er vi ikke bedre enn Storhamar og de andre lagene, sier Espen «Shampo» Knutsen til Dagbladet.no.

Norges mest suksessrike ishockeyspiller gjennom tidene, er nå assistenttrener i Vålerenga. Han synes det var greit at Storhamar vant kveldens kamp.

- Det var en jevn kamp, men ikke ufortjent at Storhamar vant. Vi har ikke startet bra denne sesongen, og det er ingen nye spillere på vei inn. Men vi har tre spillere på vei tilbake fra skade. Bård Sørlie og Patrick Kolsrud er snart klare igjen, sier Shampo, som liker at den norske eliteserien er jevnere enn på lenge.

- Det er ikke bare å dra ut og hente poengene. Bortesett fra Manglerud/Star, kan alle slå alle. Det er mange år siden sist det var slik, og dette er positivt for norsk ishockey, mener Shampo.