- Ikke skremt

AINTREE (DAGBLADET): - Vi lar oss ikke skremme av fallet. Trinitro starter i engelsk Grand National neste år. Det garanterer jeg, sier trener Rune Haugen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den norske hesten var mørbanket, men kom seg unna det dramatiske fallet på første hinder uten alvorlige skader. Trinitro gamblet og forsøkte å klippe av toppen av det første hinderet, som han har gjort med suksess på Øvrevoll.

Trinitro traff en skjult trestokk like under toppen av riset. Rundkastet var uungåelig - og det første i karrieren til Trinitro.

Hissig

- Han var hissig og ville ha føringen. Jeg prøvde å stagge ham. Men det var rett og slett ikke mulig. Han sprang av frekt, flatt og seint.

- Det er slik det er mulig å hoppe over et norsk hinder. Men ikke her på Aintree, sier jockey Robert Bellamy til Dagbladet.

Etter det dramatiske fallet kom Trinitro seg på beina og satte etter feltet. Den norske hesten sprang seg opp i føringen på nytt og ville være med videre. Han mestret de tøffeste hindrene - uten hjelp av rytter.

- Det er klart vi må tilbake. Han fikk i alle fall vist at han er god nok til å ta de tøffeste sprangene. Han vil skjerpe seg til neste år. En hest glemmer ikke en slik tabbe, sier trener Rune Haugen bestemt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer