-  Ikke skyt på en landslagskeeper

Da Mia Hundvin fyrte av skuddet, gikk den rett i pannebrasken på Kjersti Beck (25). Den nye landslagskeeperen i Byåsens mål ble forbannet.

NORDSTRAND (Dagbladet): -  Det er ikke lurt å skyte en keeper i hodet. Jeg ble tent og våknet av skuddet til Mia, sier Kjersti Beck til Dagbladet. Etter kampen var Mia Hundvin rask med å be om unnskyldning. Hundvin søkte tilgivelse ved å gi en rød rose til Beck.

-  Kunne ikke blitt bedre dette, sier Kjersti Beck, som også ble kåret til banens beste spiller etter 25-22 seier over Nordstrand.

Førstevalg

Forrige onsdag fikk 25-åringen nok en gledelig overraskelse. Landslagssjef Marit Breivik tok henne ut til landslagssamling. Tre keepere skal nemlig kjempe om plassene etter at Cecilie Leganger og Heidi Tjugum har meldt forfall. Leganger har inntil videre sagt nei til landslaget, og Tjugum skal opereres i hofta. Det meste tyder på at Kathrine Lunde blir førstevalg mellom stengene. Men Kjersti Beck har tenkt å gjøre noe med det.

-  Jeg skal gripe den sjansen godt, sier hun fast bestemt . I går satt Marit Breivik på tribunen for å se Byåsen-keeperen i aksjon.

Hundvin bommet

-  Hun sto langt bedre enn sin kollega Vibeke Nordli i Nordstrand-målet, mener Breivik. Nordli er nemlig en av jentene som skal konkurrere om keeperplassene i Breiviks tropp. For Beck var det et pluss i margen.

STENGT: Byåsens målvakt Kjersti Beck stengte buret da Nordstrand-jentene prøvde seg mot slutten av kampen.