Romania - Norge, kl. 20.45

- Ikke smart

TV 2-ekspert Jesper Mathisen tror ikke Erling Braut Haaland skifter klubb med det første: - Å gå rett til Real Madrid nå er ikke smart, sier han.

HET I FOTBALL-EUROPA: Erling Braut Haaland var ringside på Ullevaal da Norge spilte mot Spania lørdag. Til høyre: Søsteren Gabrielle Braut Haaland. Foto: Bjørn Langsem
HET I FOTBALL-EUROPA: Erling Braut Haaland var ringside på Ullevaal da Norge spilte mot Spania lørdag. Til høyre: Søsteren Gabrielle Braut Haaland. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Romania - Norge, kl. 20.45 på TV 2

BUCURESTI (Dagbladet): Norge er favoritt mot Romania i EM-kvaliken i kveld. Enda større favoritt hadde laget vært med Erling Braut Haaland (19) i troppen, men Red Bull Salzburg-spilleren er ute med hofteskade.

Samtidig raser spekulasjonene rundt hvilken klubb som kan bli hans neste stoppested. Alt av giganter har vært nevnt, blant annet Real Madrid, Barcelona, Manchester United og Napoli.

Men TV 2-ekspert Jesper Mathisen maner til edruelighet.

- Jeg tror Haaland passer veldig godt i Red Bull Salzburg. Jeg har ikke troen på at han kommer til å skifte klubb med det første. Men hvis han fortsetter som han har startet i Salzburg, så kommer han til å bli hentet av en enda større klubb.

Mathisen fortsetter:

- Han er en spiller alle har lagt merke til etter å ha scoret tre mål i Champions League mot Genk. Han scoret også mot Liverpool på Anfield. Da er det naturlig at klubbene i Europa har navnet hans på lista. Men fra å ha navnet ditt på ei liste - til å signere - er veien ganske lang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer