Ikke Steffen-bud fra Olympiakos

Sjansene for at Iversen blir i Vålerenga øker.

(Dagbladet.no): Olympiakos har prøvd å hente Steffen Iversen fra Vålerenga i sommer. Men etter tilbudet som Vålerenga-spissen lo av i forrige uke, har det ikke kommet noe nytt fra det greske laget som trenes av Trond Sollied.

Onsdag spiller Vålerenga returkamp i Champions League mot finske Haka. Hvis Steffen Iversen spiller den kampen, vil han ikke kunne spille i turneringen for noe annet lag. Det øker sjansene betraktelig for at Iversen blir i Norge og Vålerenga ut den norske sesongen.

- Vi har ikke fått noe nytt tilbud fra Olympiakos, nei. Vi har ikke hørt noe på en uke, sier Vålerenga-direktør Kjetil Siem til Dagbladet.no.

I dag skulle det være et møte mellom Steffen Iversen og Olympiakos, men det ble det ingenting av. Og som Kjetil Rekdal sa før helgen: Hvis det ikke har kommet noen avklaring rundt Steffen Iversens framtid, vil han bli sendt på banen mot Haka - så lenge han er god nok.

I den første kampen ble Iversen fritatt for ikke å lukke noen overgangsdører. Det skjer ikke igjen.

- Olympiakos må være kjappe hvis Steffen ikke skal være i troppen onsdag, sier Siem.

Vålerenga må klare seg uten Tom Henning Hovi og Magne Hoseth i onsdagens kamp. Begge er ute med skader.

INTET NYTT: Olympiakos har ikke lagt inn noe nytt bud, det betyr at Steffen Iversen er tilgjengelig for Vålerenga i onsdagens kamp mot Haka i Champions League. Foto: Scanpix
INTET NYTT: Olympiakos har ikke lagt inn noe nytt bud, det betyr at Steffen Iversen er tilgjengelig for Vålerenga i onsdagens kamp mot Haka i Champions League. Foto: Scanpix Vis mer