- Ikke tema å sparke Brakstad

Molde-leder Einar Sekkeseter avviser overfor Dagbladet at det foreløpig er tema å sparke trener Erik Brakstad etter årets skuffende sesong.

- Oppsigelse av Brakstad var ikke tema dagens styremøte, hevdet Sekkeseter i går kveld. På spørsmål om trenerens framtid skal diskuteres i nærmeste framtid, svarer han:

- Vi har ikke planlagt noe nytt styremøte. Så kan du jo trekke konklusjon selv, sa Molde-lederen. Etter at TV 2 i tidlig i går gikk ut med at de hadde kilder på at Brakstad ville bli sparket ventet ledelsen i klubben så stor oppmerksomhet fra media at de innvilget treneren to dager fri _ for å slippe alt maset.

Nysgjerrig

Molde-spillerne Dagbladet snakket med i går stusset litt på at Brakstad ikke ledet treninga i går.

- Vi er selvsagt også nysgjerrig på hva som skjer og har ikke fått beskjed om noe. Uansett er det viktig i den situasjonen vi er i nå at ledelsen heller bruker for god tid enn for dårlig tid. - Sesongen er uansett slutt, sier forsvarsklippen Knut Anders Fostervold _ som tror at Brakstad har nødvendig tillit i spillergruppa hvis han selv er motivert for å stå på 100 prosent videre.

Manager?

Molde-keeper Morten Bakke (31) ser ikke bort i fra at den skuffende 7. plassen kan få følger for treneren.

- Noe må skje. Vi har kun spilt bra i fem-seks kamper i år, og da er det nok enklere å bytte en trener enn 20 spillere, uten at jeg dermed mener at Brakstad bør få sparken. Uansett er jeg opptatt av at klubben må ta vare på en kapasitet som Brakstad. Blir det trenerbytte mener jeg han vil passe perfekt i en rolle som manager i klubben.

- Det er nok av oppgaver å ta fatt på her, og det er en jobb som vil passe ham bra, sier Morten Bakke.