- Ikke tilfeldig at vi har tapt fire på rad

Skullerud vil ikke snakke om marginer lenger.

SLITER: Hovedtrener Tor-Ole Skullerud og manager Martin Andresen har nok å tenke på før kveldens kamp mot Godset. Fire strake tap og en sterkt amputert forsvarsrekke skaper hodebry for VIF-trenerne. Foto: Erling Hægeland / DAGBLADET.
SLITER: Hovedtrener Tor-Ole Skullerud og manager Martin Andresen har nok å tenke på før kveldens kamp mot Godset. Fire strake tap og en sterkt amputert forsvarsrekke skaper hodebry for VIF-trenerne. Foto: Erling Hægeland / DAGBLADET.Vis mer

(Dagbladet.no): Inn i oppgjøret mot Strømsgodset på Marienlyst tar Vålerenga med seg fire strake serietap og 3-10 i målforskjell.

Den begredelige formen har sendt Martin Andresens menn fra fjerdeplass til åttenplass på Tippeliga-tabellen.

- Vi kan ikke snakke om marginer og brente sjanser lengre. Når man har tapt fire seriekamper på rad, er det ikke tilfeldig, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud til vif-fotball.no

Innleide Andreas Nordvik kan debutere for Vålerenga på Marienlyst. Et annet nytt fjes i VIF-troppen er tilbakevendte Luton Shelton.

I en tynnslitt VIF-forsvarsrekke måtte Erik Hagen kaste inn håndkleet etter kampen mot PAOK på torsdag. Forsvarsveteranen må opereres, og blir ute i flere måneder.

- Sånn er det. Skader og karantener er en del av gamet.

- Vi skulle selvfølgelig gjerne hatt alle tilgjengelige, men når vi er i situasjonen vi er i får vi bare løse det og leve med det, sier Skullerud.

VIF-treneren forventer at tapstrenden snus mot Strømsgodset, og det kan det være muligheter for.

Ronny Deilas menn har ikke vunnet en fotballkamp siden 21.juni, da Tromsø ble slått 2-1.

PS: Dagbladet.no følger hele Tippeligarunden i livestudio senere i ettermiddag.