Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke tilfredsstillende

LONDON (Dagbladet): Tore André Flo er for øyeblikket devaluert, og tilhører Norges Benk i engelsk fotball: - Det er bittert, og det er alltid et spørsmål om hvor tilfredsstillende dette er for meg i lengden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier Flo til Dagbladet etter treninga i går, dagen etter at Chelsea spilte 2-2 mot Arsenal. Flo var da reserve fra start, mens førstespiss Jimmy Floyd Hasselbaink og andrespiss Zola scoret hver sitt mål. Flo fikk 15 minutter med innbytterpust, uten å komme til en feit avslutning.

Tungt

- Jeg er ikke stressa, men som sagt må jeg jo tenke framover også. Men det er tidlig, og jeg spilte jo fra start i forrige kamp mot Aston Villa, sier Flo på vei hjem i bilen etter at han bedrevet ekstra skuddtrening. Mot åpent mål.

- Var ekstratreninga pålagt eller spurte du om det?

- Det måtte jeg spørre om å få, men det ble ikke så lenge da. Jeg må hente barn i barnehagen, sier Flo med et smil.

Et smil han dessverre ikke har hatt foran motstandernes mål de første kampen denne sesongen, ei heller på landslaget på 14 måneder.

- Det er veldig vanskelig dette, en periode gikk det tungt på Chelsea og bra på landslaget. Jeg blir ikke stressa over at jeg ikke har scoret på lenge, men jeg tenker sjølsagt litt over det, sier Flo.

Ikke ideelt

- Forstår du at det bekymrer fotballfolk i Norge at profilerte spillere som Solskjær, Iversen, Berg og du sliter benken i en VM-kval-sesong?

- Ja, det er klart. Det er ikke ideelt at så mange av oss for øyeblikket er reserver, at vi ikke spiller fotball regelmessig, sier Flo.

- Tærer reservetilværelsen på humøret?

- Nei, egentlig ikke. Men, det er irriterende å sitte der, det er det. Vil jo gjerne spille og score mål, sier Flo, som av de tre supporterne som har funnet veiene til treningsfeltet, blir kalt en ekte gentleman.

- Fått noen forklaring av manager Vialli hvorfor du ikke blir brukt mer?

- Nei, sier Flo og drikker styrkedrikk fra boks.