- Ikke tro alt du leser

Manchester United-stjerne Jadon Sancho freser mot egen manager etter trening-utspill.

IRRITERT: Jadon Sancho. Foto: NTB
IRRITERT: Jadon Sancho. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

Jadon Sancho (23) reagerer på kommentarer United-manager Erik ten Hag kom med etter tapet mot Arsenal (1-3), der nederlenderen sa at Sancho ikke var med i kamptroppen på bakgrunn av hva han har levert på trening den siste uka.

- Ikke tro alt du leser! Jeg vil ikke tillate at folk sier ting som absolutt ikke er sant, jeg har oppført meg veldig bra på trening hele tida denne uka. Jeg mener det er andre grunner som jeg ikke vil gå inn på, jeg har vært syndebukk i lang tid, noe som ikke er riktig! skriver Sancho i en pressemelding.

- Alt jeg ønsker er å spille fotball med et smil rundt munnen og bidra til laget. Jeg respekterer alle avgjørelser som blir gjort av trenerapparatet, jeg spiller med fantastiske spillere og er takknemlig for at jeg gjør det, som jeg vet er en utfordring hver uke. Jeg vil fortsette å kjempe for denne klubben uansett hva!, skriver han videre.

Selv om ikke Sancho nevner ten Hag ved navn, er det tydelig at vingen sikter til det som ble sagt av manageren før kampen.

FÅR KJEFT: Erik ten Hag. Foto: NTB
FÅR KJEFT: Erik ten Hag. Foto: NTB Vis mer

Manchester United-manageren forklarte vrakingen slik:

- På bakgrunn av det han har levert på trening, så tok vi ham ikke ut. Du må levere på et visst nivå i Manchester United. Jeg kan ta avgjørelser når det gjelder det offensive, så i denne kampen ble han ikke tatt ut, sa ten Hag.

Pressemeldingen til Sancho får mange til å reagere. Det skjer ikke ofte at spillere går ut mot egen manager på denne måten.

«Uansett hva Sancho tenker om ten Hags kommentarer, så er ikke dette måten å gjøre det på», skriver Manchester Evening News-journalisten Samuel Luckhurst på X/Twitter.

«Wow. For en uttalelse dette er», skriver BBC-journalist Simon Stone.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer