Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke umulig med Larvik-retur

Men Løke venter med å avgjøre klubbframtiden.

VURDERER RETUR: Heidi Løke utelukker ikke Larvik en gang i framtiden, og sier det er viktig for henne å se framover og ikke tenke for mye på uenighetene som oppsto for snart to år siden.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
VURDERER RETUR: Heidi Løke utelukker ikke Larvik en gang i framtiden, og sier det er viktig for henne å se framover og ikke tenke for mye på uenighetene som oppsto for snart to år siden. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Håndballproffen Heidi Løke er gang med sesongen i ungarske Györ, der hun har kontrakt til sommeren. Hvor hun spiller etter det, er langt fra avklart.

- Jeg har ikke anelse om hva jeg skal etter sesongen. Jeg føler jeg nettopp har undertegnet kontrakten med Györ, sier Løke til NTB.

Hun kom på kant med gamleklubben Larvik da hun skrev under for Györ i desember 2010. Samboeren og treneren Karl Erik Bøhn fikk sparken i klubben etter at de ble klart at han hadde vært med Løke under kontraktssigneringen.

Nå har hun imidlertid lagt episoden bak seg, og strekspilleren kan ikke utelukke en retur til norsk håndball etter inneværende sesong.

- Jeg har hatt og har en dialog med Larvik, så det er ikke umulig, sier Løke.

Hun sier hun ikke har glemt alt, men at det er viktig for henne å se framover og ikke tenke for mye på uenighetene som oppsto for snart to år siden.

- Når jeg tenker på det i ettertid så er det mye verre ting som skjer i verden en at han (Bøhn) mistet retten til å trene et håndballag. I det store og det hele er det ikke så farlig.

Det som kan tale for en retur til norsk håndball, er at Løkes sønn Alexander starter på skolen neste høst - noen måneder etter at håndballsesongen i Ungarn er ferdig.

- Jeg må vurdere hvor han skal begynne på skole. Det er veldig viktig for meg. Det er egentlig opp til ham, så du får spørre ham, fleiper Løke, før hun legger til at sønnen snakker ungarsk.

- Jeg tar iallfall ikke noen avgjørelse på dette før EM. Det blir nok ut på nyåret, sier hun.

(NTB)