- Ikke undervurder oss

Les siste om Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Middlesbrough er proppfulle av selvtillit etter 1-0 over Roma i går. Stewart Downing mener at det eneste overraskende var at seieren ikke ble større.

- Vi gikk for seier, og vant fortjent. Ledelsen er et stort pluss for oss, sier Downing i dag til klubbens offisielle nettside.

- Men slik vi spilte fortjente vi å score mer. Kampen om avansement kunne vært død og begravet, men vi har i hvert fall en liten fordel.

Cattermole og Hasselbaink best

Boro-manager Steve McClaren trekker spesielt fram to mann etter seieren, Lee Cattermole (17) og Jimmy Floyd Hasselbaink (33). Selv om det var Yakubu som satte inn vinnermålet, på straffe, etter 12 minutter, blir unge Cattermole trukket fram som banens beste av sin egen sjef.

- Her snakker vi om en diamant, som spiller langt over det som kan forventes av en på hans alder. Han er bare 17, men spiller om om han var 10 år eldre, har den tidligere United-assistenten uttalt til engelske medier.

Jimmy Floyd Hasselbaink var også fremragende i rollen litt bak spydspiss Yakubu. Og det var også nederlenderen som skaffet straffe, da han ble lagt i bakken av keeper Curci tidlig i andre omgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer