Ikke vær så jævlig arrogante, RBK

NADDERUD (Dagbladet): Rosenborg er Norges beste lag - når de gidder. De gidder stadig sjeldnere. Den økende arrogansen overfor Tippeligaen og det hjemlige fotballpublikummet passer landets mest folkelige lag svært dårlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rosenborg-spillerne er verdens hyggeligste. Åpenheten og den vennlige profesjonaliteten i klubben er unik - både nasjonalt og internasjonalt.

Men ute på banen er den økende arrogansen overfor den nasjonale fotballen i ferd å koste laget et seriegull.

  • Den smekken fortjener de.
  • Trist - fordi den hverdagslige utgaven av Rosenborg har blitt ganske grå og kjedelig i forhold til tidligere årganger. Rosenborg virker ikke lenger i stand til å heve seg opp på et europeisk nivå her hjemme, og gi de øvrige lagene en leksjon i effektiv og underholdende fotball.
  • Betenkelig - fordi de fortsatt kjemper om seriegullet. Sju serieomganger før slutt burde årets utgave av RBK stått med flere enn tre tap, og ikke vært den heteste gullkandidaten.
  • Men langt verre: Det betyr sannsynligvis ikke så mye for dem.
Både inntektsgrunnlaget og suksessfaktorene ligger utenfor landets grenser. Mesterligaen er Rosenborgs største utfordring i 1998. Det er forståelig, og framfor alt, veldig gøy. Men det er også både trist og betenkelig:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer