Ikke vær så kjipe; send Kjelling tilbake til EM- festen!

Nå gjelder det bare å glede seg.

PÅ RETT PLASS:  Håndballens nye TV-stjerne hører hjemme bak mikrofonen når Norge møter Tyskland i EM-semifinalen. Det skjønner ganske  sikkert også lederne i Drammen Håndballklubb etter hvert. FOTO: Vidar Ruud / NTB scanpix.
PÅ RETT PLASS: Håndballens nye TV-stjerne hører hjemme bak mikrofonen når Norge møter Tyskland i EM-semifinalen. Det skjønner ganske sikkert også lederne i Drammen Håndballklubb etter hvert. FOTO: Vidar Ruud / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Sent onsdag kveld bekrefter Drammen HK atKristian Kjelling likevel får kommentere fredagens semifinale i håndball-EM.

NÅR TV3s nye frontfigur Kristian Kjelling blir hentet hjem fra EM-festen for å spille treningskamp for Drammen Håndballklubb, er det noen håndballvenner som må snakke vennlig sammen.

Dette har ingen ting med kampresultatet å gjøre. Selv en drivende dyktig ekspertkommentator har null betydning for det som skjer på banen for Norge i fredagens semifinale mot Tyskland:

•• Det er bare ikke sånn du markedsfører det som kan bli Norges nye favorittsport.

For mens en av Norges ledende klubber vil ha sin muligens dyrt betalte spiller hjem for å trene seg opp etter et langt skadeavbrekk, har herrehåndball en sjelden sjanse til å få det store nasjonale gjennombruddet.

Der hører også en ny TV-stjerne hjemme.

FOR nå er det tid for raushet både i og utenfor håndballen. Så stort var det som skjedde mot Frankrike:

•• Ingen norske gutter har vært i semifinalen i noe internasjonalt mesterskap i noen av de store lagidrettene i moderne tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer