- Ikke vær så nærme meg

Emil Iversen med klar beskjed til rennleder da han fikk vite at han ble disket.

DISKET: Da rennlederen skulle gi Emil Iversen beskjed om at han var disket, valgte Iversen å si ifra. Video: NRK / Kristoffer Løkås - Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Emil Iversen ble disket i kvartfinalen på sprinten fredag. Men det var ikke hans eneste bekymring.

For da rennleder Torbjørn Broks Pettersen skulle gi Iversen beskjeden i målområdet, rygget langrennsløperen unna og sa: «Du må ikke være så nærme meg».

- Det er greit at jeg ble disket, men hvis han smitter meg med corona er det verre, sier Iversen med glimt i øyet til Dagbladet om situasjonen.

Det er stort fokus på smittevern på Beistostølen, hvor utøvere, funksjonærer og presse skal holde avstand til hverandre.

- Det er mulig jeg må diske han jeg også. Vi får se. Jeg skal tenke litt på det, jeg skal vurdere det i teamet, sier Iversen videre med et smil.

DISKET: Emil Iversen. Foto: Bjørn Langsem
DISKET: Emil Iversen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Iversen sier det ville vært typisk om han nå fikk corona.

- Det ender nok opp med disk og corona. Tre måneder med tung pust nå. Men jaja, jeg fikk iallfall et heat og en bra prolog da, så vi får se, sier Iversen humoristisk.

Pettersen legger seg flat når han møter pressen etterpå.

- Jeg oppfattet ikke at han var i gang med intervjusituasjonen. Jeg ville bare informere Emil om at han var disket før han kom til media. Der legger jeg meg flat, det var min feil. Sorry, sier renneledet Pettersen til Dagbladet.

- Det hadde vært en kjip dag (om noen fikk corona, journ.anm.). Vi prøver å holde smitteverntiltakene på høyt nivå, sier Pettersen videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer