<strong>INGEN KRITIKK:</strong> Justyna Kowalczyk ble overrasket over at Facebook-posten hennes ble tatt slik den gjorde i Norge. Det kan ha sammenheng med at ingen tok seg bryet med å oversette hele teksten. Her er Kowalczyk på toppen av pallen på Lillehammer i helgen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
INGEN KRITIKK: Justyna Kowalczyk ble overrasket over at Facebook-posten hennes ble tatt slik den gjorde i Norge. Det kan ha sammenheng med at ingen tok seg bryet med å oversette hele teksten. Her er Kowalczyk på toppen av pallen på Lillehammer i helgen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

- Ikke vær så nærtagende, Norge

Hilsen Diesel Doris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går moret polske Justyna Kowalczyk med å poste overskrifter fra norske nettaviser på sin åpne Facebook-profil. Det gikk selvsagt ikke upåaktet hen blant norske aviser.

Men der mange oppfattet Kowalczyk kosestund med overskrifter som «Bjørgen og Johaug fikk bank» som polsk arroganse etter maktdemonstrasjonen på Lillehammer lørdag, gikk alle de norske artiklene glipp av den siste setningen i Facebook-posten.

Der skriver nemlig Kowalczyk at resultatene kommer sikkert til å være snudd allerede neste uke.

- Jeg ble overrasket over å se at dere ble fornærmet av posten min i går, skriver Kowalczyk på sin Facebook-side i dag.

I et åpent brav med tittelen «Dear Norwegian cross-country fans», skryter hun av Bjørgen og Johaug, og legger til at det normalt er hun som blir knust av de norske jentene.

- Ikke vær så nærtagende. Sport dreier seg ikke bare om resultater og det å knuse hverandre, skriver Kowalczyk, og signerer like godt brevet Diesel Doris.

Diesel Doris er som kjent det humoristiske kallenavnet hun fikk av Petter Northug under Tour de Ski i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer