- Ikke verdt 50 mill.

MOLDE (Dagbladet): - Jeg synes 50 millioner kroner høres ut som meningsløst mye penger. Jeg kan umulig være verdt et slikt beløp, sier Moldes toppscorer Andreas Lund.

Han synes prisvurderingen av norske spisser har tatt helt av: - Vi skal ikke glemme at det fins en del andre gode spisser i Europa og ellers i verden.

- Jeg tror det er viktig at norske klubber har et edruelig forhold til hva spillerne er verdt, sier Lund som noen minnutter var toppscorer sammen med Rune Lange (21 mål hver).

- Jeg gratulerer Rune Lange. Han er en verdig toppscorer etter en god sesong. Jeg fikk med meg fra høyttaleranlegget at Rune scoret to ganger på slutten av kampen i Drammen og avgjorde kampen om toppscorertittelen, sier Lund.

Moldenserne feiret seriesølvet svært rolig i går kveld. I dag reiser laget til Portugal for å forberede seg til tirsdagens mesterligakamp.

  • Andreas Lund skulle feire seriesølvet med et etterlengtet boblebad i Moldes garderobe. Badet var på plass, men ikke tilkoblet. Derfor ble det på alle måter en tørr feiring av seriesølvet.