Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke vits å stille hvis han ikke er i form

Usikkert om Hushovd stiller i VM.

Thor Hushovds personlige trener Atle Kvålsvoll er usikker på om sykkelesset stiller i VM. - Det skal godt gjøres å klare tre formtopper på en sesong, sier Kvålsvoll til NTB.

Onsdag kom Hushovd fra triumf og grønn trøye i Tour de France til Arendal.

Han rakk ikke den planlagte festen i Grimstad, og ble sterkt forsinket fraktet rett til start i Arendal Grand Prix, som arrangeres for andre gang.

Hushovd skal kjøre flere såkalte kriteriumsritt i Norge i dagene som kommer.

Først etter disse rittene vil det bli tatt en endelig avgjørelse om Hushovd stiller i VM i Sveits i slutten av september.

- Jeg som trener ser ingen hensikt i at Thor skal stille til start i et VM dersom han ikke er i form. Han er en altfor god rytter til det. Dessuten skal det noe til å klare tre formtopper på en sesong. Vi må rett og slett se hvor mye han er tappet for krefter etter Tour de France, sier Atle Kvålsvoll til NTB.

Hushovd selv sier at VM-start absolutt er på planen, men vil ikke nå si noe om ambisjonene.

Han tar det ikke som noen selvfølge at alle de andre norske på laget skal kjøre for ham.

- Nå får vi se hvordan jeg får forberedt meg. Dersom det er en veldig hard løype og for eksempel Edvald Boasson Hagen har en veldig god dag, stiller jeg gjerne opp og hjelper ham, sier Hushovd til NTB.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling