Du leser nå Dagbladet Pluss

Emil Iversens største drøm:

Ikke VM eller OL-gull som er størst

- Gi meg to, tre år. 

GÅR FOR JEVN STIGNING: Emil Iversen har ett klart mål for karrieren sin.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GÅR FOR JEVN STIGNING: Emil Iversen har ett klart mål for karrieren sin. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Det er ganske nøyaktig to år siden Emil Iversen fortalte Dagbladet om spenningen før hans fjerde verdenscuprenn i langrenn.

Da, under minitouren på Lillehammer i desember 2014, hadde han akkurat vunnet et renn i den skandinaviske langrennscupen på Gålå, og var mest kjent som Heidi Wengs kjæreste.

- Jeg har brutt gjennom på b-nivået, så nå blir det spennende å se om jeg klarer å få til noe i verdenscupen også, sa Emil til Dagbladet da.

Sikter høyt

To år etter er han nummer to i verdenscupen sammenlagt og en av Norges aller sikreste kort inn mot VM i Lahti i februar.

Spesielt etter at han vant sprinten i prøve-VM i fjor, og viste fryktinngytende form i den sesongavsluttende Tour de Canada har forventningene til Iversen vært store.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.