<strong>KONFRONTERT:</strong> Den rasende supporteren skal ha ropt skjellsord mot David Beckham før han til slutt ble geleidet bort av vakter.Foto: SCANPIX/EPA/HELMUT FOHRINGER
KONFRONTERT: Den rasende supporteren skal ha ropt skjellsord mot David Beckham før han til slutt ble geleidet bort av vakter.Foto: SCANPIX/EPA/HELMUT FOHRINGER Vis mer

Illsint England-fan kom seg inn i garderoben

Sikkerhetsblemme før prinsenes besøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Det engelske fotballforbundet (FA) har rettet en formell klage til Fifa etter at en supporter kom seg forbi alle sikkerhetshindre og tok seg inn i England-garderoben etter det målløse oppgjøret mot Algerie i går kveld.

Wayne Rooney fyrte opp deler av fansen med en tirade mot tv-kameraene etter kampslutt, irritert over pipingen fra de engelske tilreisende, og i garderoben ble altså konfrontasjonene enda mer direkte.

- En fan kom seg forbi Fifas sikkerhetssperrer og inn i garderoben. Vi har registrert hendelsen med Fifa, sier en talsmann for FA, ifølge Guardian.

Supporteren skal ikke ha vært aggressiv, men ropte skjellsord mot David Beckham før han ble dratt vekk av vakter som kom til området.

- Det er uakseptabelt. Heldigvis er ingen stor skade skjedd, men vi kommer til å klage, sier FA-talsmannen.

At en fan kommer seg inn i garderoben skaper bekymring nok i seg selv, men episoden skal i tillegg ha inntruffet bare minutter før prinsene Harry og William skulle møte spillerne på samme sted, etter en kamp som ble regnet som et høyrisiko-oppgjør med tanke på eventuelle terrorangrep.

I tillegg lot vaktene den misfornøyde supporteren slippe unna etter å ha geleidet ham vekk fra garderobene.

Ifølge Sky News jakter engelsk politi nå på mannen, som ikke var den eneste sinte tilreisende etter gårsdagens enormt skuffende kamp mot Algerie.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer