Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Illsint Higuain måtte holdes tilbake av lagkamerater

Ble utvist da Napoli-tap ga Juventus seks poengs luke i gullkampen.

RASENDE: Gonzalo Higuaín scoret et utligningsmål i første omgang i Udine, men han ble utvist mot slutten av kampen. Han mistet besinnelsen og måtte holdes tilbake av lagkamerater på en dårlig dag for serietoeren. Foto: Lancia/ANSA via AP/NTB Scanpix
RASENDE: Gonzalo Higuaín scoret et utligningsmål i første omgang i Udine, men han ble utvist mot slutten av kampen. Han mistet besinnelsen og måtte holdes tilbake av lagkamerater på en dårlig dag for serietoeren. Foto: Lancia/ANSA via AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Napoli måtte se seg slått 3-1 av Udinese søndag og ga Juventus seks poengs luke i gullkampen i italiensk fotball.

Gonzalo Higuaín scoret et utligningsmål i første omgang i Udine, men han ble utvist mot slutten av kampen. Han mistet besinnelsen og måtte holdes tilbake av lagkamerater på en dårlig dag for serietoeren.

Bruno Fernandes ble en nøkkelmann for Udinese søndag. Han gjorde 1-0 på straffespark etter et snaut kvarter. Han rakk å misse et nytt straffespark før han gjorde 2-1 med et brassespark rett før pause.

I mellomtiden hadde Higuain utlignet, men det ble det eneste Napoli hadde å juble for søndag.

Ciryl Thereau satte inn 3-1 på innlegg fra Silvan Widmer i det 57. minutt.

Higuain er oppe i 30 mål denne sesongen, og han har 65 på 100 seriekamper for Napoli, men han fikk sitt annet gule kort kvarteret før slutt for protester etter en dommeravgjørelse.

Tidligere var trener Maurizio Sarri vist på tribunen for protester.

Juventus slo Empoli 1-0 lørdag og ser nå ut til å være på stø vei mot enda et seriemesterskap.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram