Disse fem går trolig VM-sprinten for Norge

Illsint Iversen: - Jeg har aldri vært mer forbannet. Oddvar Brå er skuffet over meg nå

Emil Iversen tapte seieren på målstreken, men sikret trolig VM-billetten sammen med fire andre norske sprintere. Etter rennet beklaget han overfor Oddvar Brå og sendte stikk til stjerneskuddet Johannes Høsflot Klæbo.

FORBANNET: Emil Iversen har aldri vært sintere enn han var etter målgang i Lahti dag. Foto: Ulf Palm/TT / NTB scanpix
FORBANNET: Emil Iversen har aldri vært sintere enn han var etter målgang i Lahti dag. Foto: Ulf Palm/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN (Dagbladet): Da Federico Pellegrino møtte Dagbladets utsendte journalist på joggetur i går, uttrykte han spøkefullt at formen var elendig. I dag viste han at realiteten er stikk motsatt.

Italieneren viste glimt av fjorårets suverene sprintform og vant med et par centimeter foran Emil Iversen på oppløpet i Falun. Meråker-gutten ledet før spurten og ble så forbannet da italieneren ble tilkjent seieren, at han banket staven ned i snøen fire ganger rett etter målgang.

Så la han seg ned i snøen. Iversen forsøkte å grave seg ned i en slags grop, men snøen var for hard. Iversen fullførte i stedet «prosjekt knuse staven» og klarte det til slutt på forsøk nr. 8.

- Det er ikke hver dag man har mulighet på verdenscupseier. Når man er så nærme, blir man veldig skuffet. Men jeg får vel være fornøyd med at formen er bra og at jeg sikret meg en VM-billett. Jeg har ikke hørt noe, men jeg regner med jeg er VM-klar, forteller Iversen til Dagbladet.

- Har du noen gang vært mer forbannet?

- Jeg har aldri vært så forbannet etter et løp. Jeg mistet seieren helt på slutten. Jeg ble litt stressa da han kom opp på siden, og jeg gikk ikke veldig bra teknisk. Jeg slo staven helt til den knuste, svarer Iversen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer