Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Illsint Solskjær

BIRMINGHAM (Dagbladet): Arsenal-Manchester U. 0-0 (e.e.o.) Det er ikke ofte sindige Ole Gunnar Solskjær mister fatningen. Men i går sprakk det. På bildet raser han sammen med resten av United-mannskapet. Med rette. Roy Keanes mål ble annullert for offside, en dommertabbe som kan koste Manchester United dyrt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble en dramatisk cupkamp mellom Arsenal og Manchester United.

Det haglet med kvalifiserte målsjanser, men etter kampen sto dommer David Elleray og hans uheldige linjemann Mike North i fokus.

Alle, bortsett fra dommertrioen og Arsenal-manager Arsene Wenger, er enige om at Roy Keanes mål ble feil annullert.

Roy Keane dundret ballen i nettaket etter 38 minutters spill i 1. omgang, men til alles overraskelse annullerte dommeren scoringen for en tidligere offside.

Manager Alex Ferguson var oppgitt. Etter kampen i går ville han ikke kommentere annulleringen.

- Alle så jo episoden på TV. Det er alt jeg vil si om denne saken, sa Alex Ferguson. Han greide imidlertid ikke helt å skjule irritasjonen:

- Gå hjem og gjør jobben deres, og skriv hva som skjedde, sa Ferguson.

Mer spilletid

Ole Gunnar Solskjær varmet opp på sidelinja da Roy Keane scoret, og han hadde orkesterplass til det som skjedde.

Da Solskjær så linjemannens flagg løp han bort, var fryktelig sinna og måtte trekkes unna av reservedommeren.

Det ble målløst i cupdramaet på Villa Park, selv om Dwight Yorke, Roy Keane og Yorke igjen hadde enorme sjanser. Ole Gunnar Solskjær kom inn i første ekstraomgang, og skapte faktisk flere muligheter fra sin venstreflanke.

Drepende program

Manchester United har et drepende kampprogram foran seg, og var ikke overbegeistret for omkampen førstkommende onsdag. Kampprogrammet vil imidlertid klart bety flere minutter med aktiv fotball for Ole Gunnar Solskjær.

- Vi har en glimrende spillerstall, og vi vil bytte litt rundt. Vi har Solskjær, Scholes og Phil Neville. Alle er landslagsspillere, og litt skifting svekker ikke laget, sier Alex Ferguson.

  • Arsenals Nelson Vivas fikk se det røde kortet i 2. omgang, hvilket gjør at Arsenal så langt denne sesongen har fått hele 10 spillere utvist.

Men til onsdagens omkamp er i det minste franske Emmanuel Petit tilbake igjen.

AMPERT: Den uforståelige annulleringen av Roy Keanes scoring fikk <B>Solskjær og Neville til å tenne noe grusomt