Illsint Tyson

NEW YORK: Mike Tyson var lynende forbanna etter Andrew Golota stakk halen mellom beina og rømte ringen. Tyson kan bare ikke legge hanskene på hylla etter den pinlige farsen. Dermed går det mot nytt møte mellom ørebiteren og Holyfield.

Mike Tyson annonserte at hans kamp mot Golota ville bli hans siste. Men etter at polakken trakk seg etter 2. runde og gikk ut av ringen, går det mot nye runder for Tyson.

Tyson avslutter ikke karrieren med en kamp der hans motstander løfter henda i været og går ut av ringen frivillig.

Avgjorde tidlig

Dermed ligger alt til rette for et returmøte mot Evander Holyfield - mannen han glefset øret av i 1997.

Tyson levde opp til forventningene om en tøff kamp i 1. runde: 12 sekunder før gonggongen fikk Tyson inn en rett høyre. Polakken falt bakover, satte begge hanskene i gulvet, men kom seg raskt på beina igjen. Men han merket trøkken - og kom aldri tilbake.

Ydmykende

Polakken holdt det gående én runde til, så var det over.

- Hva holder du på med? spurte Al Certo, Golotas trener, da han nektet å ta imot munnbeskytteren før 3. runde.

- Jeg vil ikke mer. Jeg slutter, svarte Golota, og gikk i garderoben.

Ydmyket - og med blodet rennende fra et kutt under venstre øye - ble Golota buet ut. Han ble bombardert med av beger, brus og popcorn fra skuffede tilskuere, som hadde betalt dyrt for billettene til kampen i Detroit.

Forbannet

Det var de ikke alene om. Tyson var forbannet for at kampen endte med at han vant på teknisk knock out. SÅ sint var han at han nektet å møte pressen etter kampen, og kjeppjaget journalister og kamerafolk som kom i nærheten av ham.

Men de får nok en ny sjanse. Tyson gir seg neppe med dette.

KYLLING: Andrew Golota prøver å beskytte seg mot Mike Tysons agressive venstrehånd under skandalekampen natt til i går.