De norske håndballgutta rystet Ungarn

Illsinte ungarere: - Unnskyld!

Ungarn var med på å sende regjerende verdensmester Danmark ut av EM, men ble smadret av Norge i Malmö Arena i kveld. Men det var ikke tapet som fikk ungarerne til å tenne på alle plugger.

FROKOST: En fornøyd Gøran Johannessen skryter ikke noe voldsomt av maten han har spist i Sverige. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Video: Henrik Ljosland Waale. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Ungarn 36-29

MALMÖ (Dagbladet): Ungarn kom ut av gruppe E med full pott i gruppa hvor regjerende verdensmester Danmark sensasjonelt nok røk ut.

Det burde være en solid indikasjon på et knallsterkt Ungarn-lag. Ungarerne fikk likevel bank av de norske håndballgutta i Malmö Arena denne fredagskvelden. Christian Berges menn leverte rett og slett en maktdemonstrasjon av en forestilling.

- De første 15-20 minuttene er jaggu meg rå. Det er en håndball som det bare er å sitte og nyte. Vi kommer til 100 prosent sjanser hele tiden. Ballen går, vi får løpt av, guttene er kreative - det er vanvittig moro å se på, sier Christian Berge.

Spesielt første del av oppgjøret var formidabelt av Norge, som ledet 8-1 etter ti minutter og 16-6 etter 20 minutter. Ungarn var rystet og skjønte lite av hva som traff dem. Da Ungarn tok time-out i den første omgangen hadde han lite å rette på hos sitt lag.

- Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Bare fortsett. Det var moro.

Riktignok hevet ungarerne seg utover i kampen og spiste seg litt nærmere de norske gutta igjen, men truet aldri norsk seier. Til slutt vant Sander Sagosen og co. 36-29.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer