FEIRET: Ryan Giggs løftet Premier League-trofeet på søndag. Ifølge Daily Mail har veteranen gitt manager Alex Ferguson beskjed om at han er klar for innsats også i Champions League-finalen mot Barcelona på lørdag. Foto: Jon Super, AP/Scanpix
FEIRET: Ryan Giggs løftet Premier League-trofeet på søndag. Ifølge Daily Mail har veteranen gitt manager Alex Ferguson beskjed om at han er klar for innsats også i Champions League-finalen mot Barcelona på lørdag. Foto: Jon Super, AP/ScanpixVis mer

Imogen planlegger søksmål mot Giggs

Selv har han meldt seg klar til Champions League-finalen.

(Dagbladet): Etter at liberaldemokrat John Hemming «avslørte» Ryan Giggs (37) som den utro fotballspilleren i Underhuset i går, har de britiske avisene i dag sluppet seg løs.

Rettskjennelsen som har kneblet dem har ikke lenger noen kraft overfor pressen. En av dem som paradoksalt nok ikke kan nevne United-spilleren ved navn, er Imogen Thomas (28), den tidligere Big Brother-deltakeren og puppemodellen han skal ha vært utro med.

Nå varsler advokaten hennes at hun vil gå til retten for å forsvare seg mot beskyldninger om at hun har drevet med utpressing.

Da den opprinnelige «gagging orderen» mot Thomas ble vedtatt, ble det samtidig hevdet at hun forsøkte å presse den da anonyme fotballstjernen for 100 000 pund.

- Min klient har blitt stemplet som en utpresser over hele verden på basis av en høring hun ikke engang var informert om. Hennes innstilling er at hun ønsker å forsvare seg, og forfølge saken helt til rettssalen, sa advokat David Price da retten i går opprettholdt kjennelsen som forbyr Thomas å navngi Giggs.

Åpen dag i United Manchester United forbereder seg denne uka til Champions League-finalen mot Barcelona på Wembley lørdag.

En av de største utfordringene for klubben er å unngå at Giggs-saken forstyrrer dem i dagene som ligger foran. I går viste klubben til rettskjennelsen og vil derfor ikke kommentere noe, ifølge The Telegraph.

Men allerede i dag er det to anledninger der pressen har tilgang på United-spillerne.

VARLSER SAK: Imogen Thomas (28) varsler via advokaten sin at hun vil gå til sak mot beskyldningene om at hun skal ha presset Giggs for penger. Foto: James Whatling/Ken Goff, Stella Pictures
VARLSER SAK: Imogen Thomas (28) varsler via advokaten sin at hun vil gå til sak mot beskyldningene om at hun skal ha presset Giggs for penger. Foto: James Whatling/Ken Goff, Stella Pictures Vis mer

Først er det åpen mediedag på treningsfeltet Carrington i dag, og i kveld kommer Juventus til Old Trafford for å spille Gary Nevilles testimonial.

The Telegraph skriver at det er usikkert om Giggs deltar i kveld, mens Daily Mail skriver at Giggs ønsker å «spille en liten rolle» i kveldens avskjed med en av spillerne han har spilt sammen med i en årrekke. Neville la opp i februar.

Meldte seg finaleklar Det neste spørsmålet er om Giggs kommer til å spille mot Barcelona på lørdag. Veteranen har spilt sju av tolv kamper så langt i Champions League-sesongen.

Daily Mail skriver at Giggs snakket med Alex Ferguson i går. Manageren spurte da om Giggs var klar for å spille finalen, og fikk et «ja» til svar.

Den første indikasjonen kommer trolig i løpet av dagen. Hvis Ryan Giggs dukker opp på bildene fra treningsfeltet, øker det sjansen for at han spiller på lørdag.

PÅ KAMP: Stacey Cooke, kona til Ryan Giggs, var på Old Trafford på søndag sammen med parets barn. Fra tribunene sang Blackpool-fansen om Giggs' forhold til Imogen Thomas. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
PÅ KAMP: Stacey Cooke, kona til Ryan Giggs, var på Old Trafford på søndag sammen med parets barn. Fra tribunene sang Blackpool-fansen om Giggs' forhold til Imogen Thomas. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix Vis mer