Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Imogen var elskerinnen til gift fotballstjerne

Premier League-spilleren kan ikke navngis.

ELSKERINNE: Imogen Thomas (28) skal ha hatt et forhold til en Premier Leauge-stjerne. En bekjent tipset The Sun, men fotballspilleren fikk retten til å stanse avsløringen av identiteten hans. Foto: Stella Pictures
ELSKERINNE: Imogen Thomas (28) skal ha hatt et forhold til en Premier Leauge-stjerne. En bekjent tipset The Sun, men fotballspilleren fikk retten til å stanse avsløringen av identiteten hans. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): En Premier League-stjerne har gått rettens vei for å hindre britisk presse i å navngi ham som en utro familiefar.

Fotballspilleren, som er gift, skal angivelig ha hatt et forhold til toppløsmodellen Imogen Thomas (28) over en periode på et halvt år, skriver

Det var avisa The Sun som ble tipset om forholdet av en bekjent av Thomas, som ble kjent i Storbritannia da hun deltok i realityprogrammet Big Brother.

- Dette er utrolig. Jeg kan ikke fatte det. Han er en familiemann. Jeg vet ikke hva jeg skal si, med tanke på hvor tett forhold han har til familien, sier spillerens agent.

- Forretningsmøter Ifølge Press Gazette er den involverte spilleren antatt å være den åttende britiske fotballspilleren som går rettens vei for å stoppe beskyldninger om privatlivet sitt i løpet av de to siste årene.

The Sun konfronterte Imogen Thomas med at hun ved flere anledninger er observert på samme hotell som spilleren, men hun hevder at hun enten var der for å treffe moren sin eller i forretningsmøter.

- Jeg har ingen kommentar. Privatlivet mitt er privatlivet mitt, sier hun til avisa.

Vil selge historien Daily Mail hevder imidlertid at realitystjernen og modellen har kontaktet den velkjente PR-agenten Max Clifford, som i går skal ha tilbudt å selge historien hennes til pressen for store summer.

- Hun sier hun var forelsket i ham og trodde at han var forelsket i henne, sier Clifford.

Imogen Thomas har tidligere datet Tottenham-spiller Jermain Defoe, og har også hatt et kortvarig forhold til komikeren Russell Brand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media