Liverpool

Imperiet slår tilbake

Jürgen Klopp leverer varene og sjefene gir manageren støtte på overgangsmarkedet, så kanskje Liverpool er klare til å gjenerobre plassen på toppen av engelsk fotball. Pass opp, Pep Guardiola.

TRE ÅR MED KLOPP: 8. oktober 2015 ble Jürgen Klopp ansatt som Liverpool-manager. På tre år har han løftet optimismen i Liverpool. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix
TRE ÅR MED KLOPP: 8. oktober 2015 ble Jürgen Klopp ansatt som Liverpool-manager. På tre år har han løftet optimismen i Liverpool. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alt Jürgen Klopp orket var et siste ord. Klokka var rundt ett i Kiev og Liverpools manager hadde analysert lagets 1-3-tap mot Real Madrid i Champions League-finalen i nesten 15 minutter.

- Jeg gjorde det beste jeg kunne, men det var ikke godt nok og jeg må akseptere det, sa den tyske treneren på pressekonferansen i gangene på Olympiastadion.

- Det var det. Unnskyld.

Det var ikke meningen at det skulle bli slik. Ikke nok en gang. Ikke i en ny stor finale. Klopp ønsket bare at hans noctis horribilis - Mohamed Salahs stygge skulderskade, Loris Karius' keepertabber og Gareth Bales akrobatiske scoring - skulle være over.

- En kompliment til … begynte en reporter å si, før han ble avbrutt.

- Jeg trenger ikke flere, jeg har det bra, takk skal du ha, svarte en monoton Klopp.

- Lykke til neste sesong, la reporteren til.

- Yeah, sukket Klopp.

Det var bare ett ord, men det ble levert med en slik motløshet at da han forlot presserommet uten å se seg tilbake, var det knapt mulig å kjenne igjen Klopp fra den boblende positive energibunten han har vært på Anfield i løpet av to og et halvt år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer