- Imponert? Ja, over sjansene vi brenner

Jose Mourinho er i hvert fall imponert over noe.

LONDON (Dagbladet.no): Om Knut Tørum trodde han var under press, bør han ta seg en prat med motstandernes manager i kveld. For Jose Mourinho, døpt The Special One, var det umulig å skjule skuffelsen etter 1-1 mot Rosenborg på Stamford Bridge.

- Skuffet? Klart jeg er skuffet. Når du har et lag som skaper 20 sjanser og scorer ett mål blir det vanskelig. Vi rekker ikke skape 40 sjanser i løpet av nitti minutter, sa Mourinho sarkastisk på pressekonferansen etter kampen.

For mens glade trøndere jublet som om de hadde vunnet i etasjen under, satt han der, mørk i øynene og uten så mye som en antydning til et smil i munnvikene og forklarte at han mente Chelsea-stjernene både burde og skulle vunnet kampen.

Men om han var imponert over den fantastiske innsatsen til Rosenborg?

- Jeg kan ikke si at jeg er det, men jeg kan si at jeg er imponert over alle sjansene vi brente. Jeg respekterer Rosenborg, og gratulerer dem med poenget de fikk, men når et lag skaper tjue sjanser og setter femten av dem utenfor mål blir jeg imponert.

Mourinho mener Rosenborg kom til Stamford Bridge med ett mål for øyet. Og klarte det.

- Det er ofte sånn at de små lagene kommer til de gode lagene for å forsvare seg, men jeg mener vi gjorde nok til å vinne denne kampen. Lørdag ble vi snytt av dommeren, i dag klarte vi ikke score nok.

Tapet av Lampard og Drogba er i ferd med å bli dyre for stjernetreneren. I kveld fortalte han også at de sannsynligvis er ute til neste kamp i Premier League også. Før han satte sluttstrek med å påpeke det åpenbare i den dystre situasjonen Chelsea er i etter ett mål på tre kamper:

- Imponert? Ja, over sjansene vi brenner

- Jeg kan ikke gå utpå der og score målene selv. Jeg er selvfølgelig veldig bekymret over at vi ikke scorer mål.

- Imponert? Ja, over sjansene vi brenner
BETENKT: Jose Mourinho og assistent Steve Clarke ser Chelsea slite med å finne veien til RBK-målet.