Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Imponert over Norge

Irland-trener Brian Kerr mener det norske landslaget har spilt glimrende fotball.

DUBLIN (Dagbladet.no): Kerr overtok for Mick McCarthy i fjor høst og står uten tap etter tre landskamper. Suksesstreneren er redd det første kan komme i morgen.

- Norge er godt organisert, har stor innsats og en direkte stil, sier Kerr.

Det siste er ikke noe skjellsord i hans bok.

- Jeg tror ikke Norge har fått nok anerkjennelse for det de har gjort de siste 10-15 årene. De har en liten befolkning, ganske likt Irland, sier Kerr og innrømmer at han fulgte godt med da Norge spilte seg til Frankrike-VM i 1998.

- De har hatt en utrolig framgang. Det de viste før VM var glimrende, sier han.

Også irene sliter med skader. Fire-fem spillere er skadd før kampen, blant annet kaptein Kenny Cunningham (Birmingham) og Manchester United-back John O'Shea.

Kerr ville ikke gi ut laget på pressekonferansen i ettermiddag, men sier at Ipswichs midtbanespiller Matt Holland overtar kapteinsbindet.

Det er også klart at Richard Dunne vikarierer i midtforsvaret i morgen kveld. Manchester City-backen regner med en hard kamp mot John Carew eller Tore André Flo.

- Norge har store, sterke spillere og vil skape problemer. Men det er opp til oss å takle det, sier Dunne.

IMPONERT: Brian Kerr flankert av Matt Holland (t.v.) og Richard Dunne fortalte at han synes Norge har spilt glimrende fotball.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media