Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Imponert over Norge

Nederlands landslagssjef på vakt før kampen i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no): De nederlandske superstjernene fikk gresse på den norske landslagsarenaen i kveld, og holdt varmen oppe med lett jogg, pasningsøvelser, og noen små men harde avslutninger på mål.

Den nederlandske landslagssjefen Bert van Marwijk har fått tilbake Robin Van Persie og Wesley Sneijder etter skadeavbrekk, og stiller med en sterkere tropp enn han hadde mot Island forrige helg. van Marwijk vil likevel ikke fortelle hvem han skal starte med på Ullevaal stadion klokka 19 i morgen kveld.

- Spillerne får vite det et par timer før kampen, så jeg kommer ikke til å fortelle dere det, fortalte landslagssjefen på en pressekonferanse etter treninga.

Nederlenderne har fått en god start på VM-kvaliken etter 2-1-seieren over Makedonia, og 2-0 over Island. Med tre poeng mot Norge vil mye være avgjort med tanke på å nå sluttspillet i Sør-Afrika i 2010.

- Ikke noe er avgjort i denne gruppa ennå, insisterer van Marwijk.

- Det blir en tøff kamp i morgen, det blir 25-30 tusen mennesker på tribunen og Norge er et fysisk sterkt lag som er godt organisert. Vi er advart, sier landslagssjefen til Dagbladet.no.

Så forteller van Marwijk noe mange vil stusse over. Etter å ha sett Norge mot både Island og Skottland er han imponert over det norske spillet.

- De vant ikke noen av kampene, men jeg er veldig imponert over Norge. De spilte god fotball i begge kampene, sier han.

VIL IKKE SI NOE OM NOE: Men Bert van Marwijk er sikker på at han ikke vil vise dette ansiktsuttrykket mot Norge. Foto: Scanpix
VIL IKKE SI NOE OM NOE: Men Bert van Marwijk er sikker på at han ikke vil vise dette ansiktsuttrykket mot Norge. Foto: Scanpix Vis mer

Derfor forventer han heller ikke at møtet med Ullevaal blir enkel match for seiersvante nederlendere. Til det er Norge for gode.

- Norge er først og fremst et lag. I tillegg er de veldig farlige på dødballer, sier van Marwijk til Dagbladet.no.

- Noen spesielle spillere Nederland må passe ekstra godt på?

- Ja, men det sier jeg ikke til deg!

image: Imponert over Norge

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!