Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Imponerte Semb

Anders Stadheim (22) var involvert i samtlige fire scoringer, og landslagssjef Nils Johan Semb likte det han så av midtbaneeleganten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOGNDAL (Dagbladet): - Anders er en spennende og interessant spiller som vi kommer til å følge tett i tida framover.

- Er han moden for A-landslaget?

- Det får tida vise. Som sagt, han er spennende og har flere gode kvaliteter. Det er selvsagt et stort pluss at han er involvert i fire scoringer på den måten han er i dag, sier Semb.

Men det var ikke først og fremst sønnen til tidligere landslagssjef Ingvar Stadheim Semb var kommet til Fosshaugane for å se. Den æren var det først og fremst Håvard Flo og Bryne-spiller Ragnvald Soma som hadde.

Men det var Stadheim som fanget Sembs blikk i går. 22-åringen visste imidlertid ikke at landslagssjefen satt på tribunen.

- Nei, det fikk jeg greie på først etter kampen. Og det var kanskje like greit å slippe det presset, sier Stadheim.

Matforgiftet

Han gjør ikke noe nummer av at han gjennomførte kampen med en liten matforgiftning som resulterte i at han måtte kaste opp like etter kampslutt. Han hadde spist noen dårlige epler på formiddagen. Det gjør ikke gårsdagens oppvisning mindre imponerende.

- Føler du at du er nærmere en landslagsplass etter at Semb har sett deg i to kamper på rad?

- Det får du spørre Semb om. Jeg mener for så vidt at jeg har vært stabil på et rimelig høyt nivå lenge. Men jeg er bare 22 år og har tida foran meg. Nå er det bare Sogndal det handler om for meg, og vi har det utrolig gøy for tida, sier Stadheim til Dagbladet.

Stor selvtillit

Stadheim var nest sist på de to første scoringene. Først la han et frispark på Marco Redas panne, så avsluttet han et dribleraid med å finne hodet til minstemann på banen, Rune Bolseth, på en måte det er få som gjør han etter. Det er heller ikke enhver forunt å klinke ballen i nettet som Stadheim gjorde med til 3- 0, eller ha selvtillit nok til å finte ut keeper og legge inn 4- 0 fra straffemerket.