Impotent, Svennis

Mexico slaktes etter Jamaica-tap.

(Dagbladet.no):  Sven-Göran Erikssons Mexico gikk på sitt første tap i VM-kvalifiseringen i går, da laget tapte overraskende 1-0 for Jamaica.

Reaksjonene i meksikanske aviser dagen derpå er nådeløse, etter at millioner av meksikanske tv-seere fikk se Ricardo Fuller score seiersmålet etter 14 minutter.


«Skipbrudne i Karibia» var overskriften på El Universals nettutgave, «Impotent» mener Reforma, mens Goal.com sammenfattet det hele med «Pinlig, Mexico», ifølge Dagens Nyheter.

Svennis er vel ikke akkurat ukjent med medienes kritikk etter å ha vært Englands landslagssjef, men svensken må tåle tøff kritikk for at han igjen satset på unggutter som Carlos Vela og Giovanni Dos Santos framfor veteraner som Cuauhtémoc Blanco.

Mexico stanget og stanget mot det jamaikanske forsvaret etter scoringen, men klarte ikke bryte gjennom muren til «Reggae Boyz».


Til tross for tapet topper fortsatt Mexico VM-kvalifiseringsgruppa. Svennis\' mannskap har ni poeng på fire kamper.

Onsdag møter meksikanerne Canada borte.

JUBEL I JAMAICA: Ricardo Fuller sørget for stor fest i Kingston med sin scoring, og ga samtidig Mexicos svenske landslagssjef Sven Göran Eriksson en dårlig kveld på jobben. Foto: AFP/SCANPIX
JUBEL I JAMAICA: Ricardo Fuller sørget for stor fest i Kingston med sin scoring, og ga samtidig Mexicos svenske landslagssjef Sven Göran Eriksson en dårlig kveld på jobben. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
Impotent, Svennis
FORGJEVES FEKTING: Sven Göran Eriksson gjorde det han kunne fra sidelinja, men det var ikke nok til å slå Jamaica i går kveld.