Ince: - Jeg holdt på å slå Ferguson

I dag møtes de igjen.

(Dagbladet.no): Tidligere Manchester United-spiller Paul Ince er i dag manager for Wolverhampton når de to lagene møtes til FA-cupkamp på Molineux.

I den forbindelse har den tidligere midtbanespilleren tenkt tilbake til tida i Manchester. Den var ikke alltid rosenrød.

- Slaktet meg

Etter en 3-0-seier mot hovedrivalen Norwich City i 1993, ble Ince for første gang hudflettet av sin frittalende manager Sir Alex Ferguson. Det tålte han ikke.

- Alle spillerne kom inn i garderoben, leende og vitsende, og så bare kom han inn og slaktet meg. Vi hadde vunnet 3-0, og jeg holdt på å slå til ham, forteller Ince til Sky Sports.

- Fantastisk person

Den tidligere landslagsspilleren, som etter hvert gikk til Internazionale, er ikke overrasket over historiene han har hørt fra United-garderoben. Da snakker vi om historier som at Ferguson skal ha kastet en sko på David Beckham.


Ince skryter av det som i dag er en kollega, men han er fullstendig klar over at raseriet hans ikke er til å spøke med.

MØTE MED GAMLEKLUBBEN: Paul Ince har møtt Manchester United flere ganger, med forskjellige klubber, og nå skal han forsøke å slå Ruud van Nistelrooy og de andre United-spillerne som Wolves-manager. Foto: Ian Hodgson/Reuters/Scanpix
MØTE MED GAMLEKLUBBEN: Paul Ince har møtt Manchester United flere ganger, med forskjellige klubber, og nå skal han forsøke å slå Ruud van Nistelrooy og de andre United-spillerne som Wolves-manager. Foto: Ian Hodgson/Reuters/Scanpix Vis mer

- Når han er rasende, er det best å ligge lavt. Men for øvrig er han fantastisk - han kan spøke og slå av en vits. Sånn skal det være, mener Ince.