Ince gir seg på landslaget?

Liverpool-krigeren Paul Ince vurderer å takke nei til videre landslagsspill for England. Han mener at han blir straffet for hardt for sin tøffe spillestil.

Han soner tre kampers karantene etter at han ble utvist i EM-kvalifiseringskampen mot Sverige i september, og landslagssjef Glenn Hoddle har antydet at han heller ikke får være med i prestisjekampen mot Frankrike i neste måned.

- Dette har holdt på så lenge at jeg har fått lyst til å bryte av tvert og konsentrere meg bare om Liverpool, sier Ince til avisa News of the World.

- Jeg ble utestengt i en kamp for de to gule kortene jeg fikk mot Sverige, men så økte Fifa straffen til tre kamper. Og så fikk jeg bot av Englands fotballforbund også. Jeg fikk straff tre ganger for hn hendelse, og jeg spør meg selv om det er verd det.

>Ince antyder at kameraten Paul Gascoigne også kan komme til å si nei til landslaget hvis han ikke snart blir tatt ut igjen.

- Vi er ute av bildet av ulike årsaker. Han ønsker veldig å få spille for landslaget igjen, men han er et menneske og tålmodigheten er i ferd med å ta slutt, sier han.

(NTB)