Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ince og Wise i nattklubb-bråk

Paul Ince, Dennis Wise og Michael Owen havnet som skrekkslagne vitner til et masseslagsmål på en nattklubb etter kampen mot Frankrike. Bråket startet da to menn kranglet om Michael Owens autograf.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paul Ince (32), Dennis Wise (33) og Michael Owen (19) var på nattklubben Charlie Brown i Luton natten etter landskampen. Bråket startet ved tre-tida rett etter at Michael Owen hadde signert en autograf til en fotballfan. En annen nattklubb-gjest stjal autografen, og 30 personer braket sammen i et masseslagsmål.

Ifølge den engelske avisa The Sun skal øyenvitner ha sett landslagstrioen flykte inn på et lagerrom da bråket startet.

- De var bak baren da slåsskampen startet. De så litt engstlige ut, og trakk seg tilbake til et lagerrom i enden av baren. De så redde ut, sier et øyenvitne til avisa.

Vaktene fikk jaget bråkmakerne ut av lokalet, Slåsskampen fortsatte på utsiden av nattklubben til politiet ankom og fikk stoppet bråket. Ingen av landslagsspillerne var involvert i slåssingen.

En mann har blitt siktet for voldelig oppførsel etter episoden, og må møte i Luton byrett.

(Dagbladet.no