Indisk tennispar i full språkkrangel

De spanske motstanderne likte ikke bruken av «Vamos!».

TOK EN SPANSK EN: Mahesh Bhupathi og Leander Paes tirret på seg sine spanske motstandere i Australia i dag.Foto: SCANPIX/REUTERS/Daniel Munoz
TOK EN SPANSK EN: Mahesh Bhupathi og Leander Paes tirret på seg sine spanske motstandere i Australia i dag.Foto: SCANPIX/REUTERS/Daniel MunozVis mer

Det ble full krangel ved nettet i tenniskampen mellom Mahesh Bhupathi/Leander Paes og Feliciano Lopez/Juan Monaco i Australian Open lørdag.

Det spansk-argentinske paret reagerte kraftig på det indiske doubleparets flittige bruk av det spanske ordet «Vamos!» (kom igjen!) under kampen.

Inderne mente at motstanderne hevnet seg ved å serve rett på dem, og dermed ble det krangel ved nettet.

- Vi prøvde bare å få opp stemningen litt, og publikum elsket det, sa Bhupathi etter at inderne sikret seieren med 7-6, 6-4.

Lopez og Monaco mente tydelig at inderne hånet dem ved å rope «Vamos!» i tide og utide, men Paes hevder at det ikke var tilfellet.

- Jeg har ropt «Vamos!» i 16-17 år. Vi er indere, men det er ikke forbudt å bruke ord fra andre språk, om det er «Vamos!» eller «Allez!» Ingen har patent på de ordene, sa han og forklarte konfrontasjonen med sommervarmen i Melbourne.

- Vi blir alle litt trøtte av sola her, og det som skjedde var ikke noen stor greie. Det ble sagt noen ting ved nettet, men vi kan passe på oss selv.

Paes akter ikke å slutte å rope «Vamos!».

- Jeg elsker Spania, folket, språket og maten. Jeg kommer til å fortsette, selv om vi møter et spansk par i neste runde også, sa han.

Da er det Marcel Granollers og Tommy Robredo som venter.

(NTB)