Indiske investorer vil kjøpe aksjer i Viking

Viking er i forhandlinger med en gruppe indiske investorer som vil skyte millioner inn i klubben og satse mot Europa, skriver Stavanger Aftenblad.

KAN BLI KJØPT OPP: Vikings Samuel Kari Fridjonsson, Fredrik Torsteinbø, Zlatko Tripic og Ylldren Ibrahimaj. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
KAN BLI KJØPT OPP: Vikings Samuel Kari Fridjonsson, Fredrik Torsteinbø, Zlatko Tripic og Ylldren Ibrahimaj. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Opplysningene bekreftes langt på vei av styreleder Stig H. Christiansen i Viking Fotball.

– Jeg kan bekrefte at det finnes slik interesse, og at dette var tema på et styremøte i Viking Fotball AS mandag kveld. Vi er klare for å gå i ytterligere dialog med investorene for å få vite mer, sier han til avisen.

Interessen skal ha dukket opp for første gang da Viking før sommeren inviterte eksisterende aksjonærer til en emisjon som ble fullført 15. september.

De indiske investorene ønsker angivelig å bli største eier i fotballklubben fra Stavanger med 27,3 prosent av aksjene, men det presiseres at det gjenstår mye arbeid før planene blir virkelighet.

Samtidig sier Christiansen at styret i utgangspunktet ikke ønsker å selge klubben.

– Vi har denne dialogen for å få inn flere investorer og mer kapital, slik at vi kan bygge videre og trygge klubbens framtid. Det er stor forskjell på å finne nye kapitalkilder og det å selge klubben. Det siste er ikke målet vårt, understreker styrelederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer