IndyCar-dronningen kjørte på mekaniker

63-åringen ble kastet over bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): •Les også: Viser (nesten) alt for mekanikerne 

Mekanikeren Chuck Buckman ble stygt skadet da han ble påkjørt av IndyCar-fører Danica Patrick i Indianapolis i dag, melder IndyCar.com.

Uhellet i dagens kvalifiseringsrunde skjedde da den profilerte føreren skulle stoppe for en pit-stop. Den 63 år gamle mekanikeren ble truffet av Patricks venstre fremhjul og ble kastet over bilen. Der lå han bevisstløs.

Resultatet ble kuttskader i ansiktet og en kraftig hjernerystelse.Fredag ettermiddag var han våken og snakket ut om ulykken.

- Jeg husker ikke helt hva som skjedde. Alt jeg husker, er at jeg snakket med noen fra Mario Andrettis lag (annen fører, journ.anm.) og derfra er jeg helt blank, sier Buckman.

Danica Patrick har fått mye oppmerksomhet grunnet kombinasjonen av at hun kjører svært fort, og at hun gjerne bruker sitt utseende for å profilere seg. Fredag var hun bare lei seg.

- Det er utrolig leit at dette skjedde, og våre tanker er nå hos han og hans familie. Forhåpentligvis kan han snart være tilbake på banen og få drive med det han elsker, sa Patrick fredag kveld i følge Chicago Tribune.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer