Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ineffektive Brann tapte igjen

Stemningen var laber i Brann-garderoben etter 0-1 mot Skeid på hjemmebane. Trener Harald Aabrekk ga dommeren skylden for målet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Skeid fikk corner, og vi byttet ut Kjetil Løvvik og satte inn Mons Ivar Mjelde. Dommeren gjorde en klar feil da han ikke ventet til Mjelde hadde kommet inn i feltet, sa en skuffet Harald Aabrekk til NTB.

Erik Noppi headet inn kampens eneste mål på hjørnesparket kvarteret før slutt og sikret tre meget kjærkomne og overraskende poeng til Oslo-laget.

- Helt herlig å avgjøre på Brann stadion. Vi hadde selvfølgelig litt flaks, men det er målene som teller, sa en fornøyd Noppi etter å ha satt inn den ene av Skeid fire sjanser i kampen.

Ikke kompleks

Brann bommet på alle sine sjanser.

- Minst 12, sannsynligvis flere, sa Aabrekk.

- Skeid hadde skikkelig flaks, vi hadde stang ut, fortsatte Aabrekk som ikke ville være med på at det er typisk Brann å tape for en antatt svakere motstander hjemme på Stadion.

- Nei, overhodet ikke. Andre lag taper også mot dårlige lag. . .

Brann skapte sjanser på løpende bånd, men en meget god Roger Vaaler i gjestenes mål og svake avslutninger gjorde kvelden svart for hjemmelaget. I første omgang reddet en Skeid-forsvarer to ganger på streken, i den andre traff Svante Samuelsson stangen med en brukbar heading.

(NTB)