Ineffektivt Norge i VM-prøven

Men håndballjentene slo Angola.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Norge - Angola 26-17(12-11)

Det ble etterhvert en grei seier mot Angola i Møbelringen-cup i Sandefjord i kveld. Om ni dager står Angola igjen på motsatt banehalvdel når VM i Frankrike kastes i gang.

Etter kveldens kamp å dømme bør det bli grei skuring.

Ineffektivt

- Vi skåret jo ikke på sjansene våre, men det ble brukbart til slutt. Vi er gode i forsvar og Katrine stå veldig bra i mål, sa kaptein Gro Hammerseng til TV2 etter kampen.

Men det åpnet trått for de norske jentene. Bakover var forsvarsspillet solid og Katrine Lunde Haraldsen sto meget bra i mål.

Problemet var bare at Angola-målvakt Maria Pedro sto sitt livs kamp på den andre siden av banen. I første omgang hadde Pedro en redningsprosent på nesten 70 prosent.

På femten kontringer skåret Norge fattige sju mål.

Mot slutten av omgangen fikk Norge allikevel justert skuddteknikken litt, hentet opp Angola og kunne gå til pause med ettmålsledelse.

- Vi spiller oss til mange sjanser, men vi må finne ut av målvakten deres, sa trener Marit Breivik da hun gikk til pause.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.