Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ineffektivt Norge

Ga Hviterussland kamp, men tapte igjen.

Norge ga Hviterussland atskillig tøffere motstand i dag enn i 2-5-kampen i går. Laget produserte mange sjanser, men hadde som så mange ganger før problemer med effektiviteten.

Gjestene tok ledelsen midtveis i første periode. Flere scoringer ble det ikke før det gjensto fem minutter.

Først økte Hviterussland til 2-0 før Per-Åge Skrøder reduserte to og et halvt minutt før slutt. I siste sekund økte hviterusserne til 3-1. Da hadde Norge tatt ut målvakten.

Det var først og fremst i spill fem mot fire at det sviktet for Norge. Fem ganger spilte det norske laget med en mann mer på isen uten å score.

Dette var Norges fjerde tap på like mange kamper i oppkjøringen til A-VM i mai.

Det skal spilles fem treningskamper til. Kommende helg er det to kamper mot Sveits på bortebane. Deretter venter tre kamper mot Italia.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling