Influensaherjet Odd møter Viking

Seks spillere har vært syke denne uka.

(Dagbladet.no) Følg seks Tippeliga-kamper direkte fra kl. 18.00!

Odd Grenland har fått en dårlig oppladning til kveldens kamp mot Viking i Stavanger. Denne uka har Pelle Nilsson, Fernando de Ornelas, Somen A. Tchoyi, Rune Jarstein, Trond Viggo Toresen og Espen Ruud alle vært slått ut av et influensavirus.

Aller verst rammet var Pelle Nilsson, som kanskje har vært Odds beste spiller så langt denne sesongen.

Sandstø bekymret

Treningsuken har dermed blitt nokså amputert, men samtlige spillere er tilbake i kveld. Uten at de nødvendigvis er i sin beste form.

- Det er klart at i en slik situasjon blir ikke oppladningen optimal. Med flere syke spillere som ikke er klare for trening, blir kvaliteten på treningene deretter. Samtidig er jeg ganske sikker på at dette ikke betyr så mye fysisk sett når de først blir friske. Guttene har nok av trening i kroppen, sier medisinsk ansvarlig Kenneth Martinsen til Varden.

Trener Arne Sandstø er noe mer bekymret etter den labre treningsuka.

- Dersom vi ikke får tilbake den vanlige intensiteten blir vi knust i Stavanger, advarer han.

MYE SYKDOM: Seks Odd-spillere har måttet tilbringe mye tid under dyna den siste uka, slått ut av et influensavirus. Foto: SCANPIX
MYE SYKDOM: Seks Odd-spillere har måttet tilbringe mye tid under dyna den siste uka, slått ut av et influensavirus. Foto: SCANPIX Vis mer

Vond uke

På fredag trente de virus-plagede spillerne for fullt. Rune Jarstein var på landslagssamling denne uka, og måtte bytte rom for å ikke smitte lagkamerat Tommy Svindal Larsen.

- Det har vært en vond uke. Jeg merket det litt i kampen mot Brann, men trente med landslaget på mandag. Deretter er det blitt hodepine, forkjølelse og slapphet i kroppen, klager Jarstein.

Odd ligger på 4. plass foran den 10. serierunden. Viking er nede på en 9.plass.

Influensaherjet Odd møter Viking
<B>OPPGITT:</B> Etter en uke med mye sykdom og spillere vekk på landslagsoppdrag, frykter Arne Sandstø å bli knust mot Viking i dag.