Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Informeres om RBKs spillerjakt

Men Rosenborgs blivende trener er ikke aktiv i klubbens spillerrekrutteringer.

(Dagbladet.no): Tidligere i dag bekreftet den danske Odense- og landslagsstopperen Ulrik Laursen (31) at Rosenborg har lagt inn et bud på ham.

For noen var det kanskje nærliggende å tenke at tipset om ham kom fra påtroppende Rosenborg-trener Erik Hamrén, som trener Aalborg fram til juni.

Men at han fôrer Rosenborg med danske og svenske navn de bør snuse på, avviser svensken sjøl.

- Konsentrerer meg om Aalborg

- Vi snakker så klart sammen av og til, Rosenborg og jeg, men jeg er foreløpig ikke involvert i denne typen spørsmål, understreker Hamrén overfor Dagbladet.no.

- De der oppe jobber med spillerrekruttering. Jeg konsentrerer meg om å avslutte godt her i Aalborg, tillegger treneren for de danske serielederne.

Av samme grunn vil han heller ikke uttale seg for mye om Ulrik Laursen, som altså kan bli å finne i Rosenborg-stallen han skal overtar til sommeren.

- Laursen er en god spiller. Stort mer vil jeg ikke si om det, sier Hamrén.

NY RBK-TRENER: Erik Hamrén fokuserer først og fremst på Aalborg og deres serieinnspurt i Danmark. Men samtidig holdes han oppdatert om Rosenborgs framstøt på overgangsmarkedet. Foto: ERNST VAN NORDE/POLFOTO/AP/SCANPIX
NY RBK-TRENER: Erik Hamrén fokuserer først og fremst på Aalborg og deres serieinnspurt i Danmark. Men samtidig holdes han oppdatert om Rosenborgs framstøt på overgangsmarkedet. Foto: ERNST VAN NORDE/POLFOTO/AP/SCANPIX Vis mer

Nåværende Rosenborg-trener Trond «Rambo» Henriksen bekrefter på sin side at svensken holdes informert om de spillerrekrutteringene Rosenborg arbeider med.

- De spillerne vi vil ha inn, har vi jobbet med over tid. Disse er kjent for Hamrén, som blir holdt fortløpende orientert om hva vi driver med, forteller han til Dagbladet.no.

- Han står også fritt til å komme med innspill, men dette har ikke skjedd foreløpig, sier også Henriksen.

PS: I går ble det kjent at håndballtrener Arne Högdahl var mannen som tipset Rosenborg om at Erik Hamrén kunne være en trenerkandidat.

image: Informeres om RBKs spillerjakt
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media