FORTSETTER SANNSYNLIGVIS SOM SJEF: Bjørn Petter Ingebretsen får etter all sannsynlighet fortsette som trener i Strømgodset. Starten har vært svært god. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
FORTSETTER SANNSYNLIGVIS SOM SJEF: Bjørn Petter Ingebretsen får etter all sannsynlighet fortsette som trener i Strømgodset. Starten har vært svært god. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB ScanpixVis mer

Ingebretsen får trolig Godset-jobben permanent

Hint fra Flo.

Fire seiere på fem seriekamper har imponert Strømsgodset-ledelsen. Nå sier Jostein Flo at det er «veldig sannsynlig» at Bjørn Petter Ingebretsen blir permanent hovedtrener.

Ingebretsen har i utgangspunktet jobb som Godset-trener ut sesongen, men sportssjef Jostein Flo sier til Drammens Tidende at klubbledelsen ikke leter aktivt etter trenere.

- Han (Ingebretsen) har gjort en veldig god jobb og har avtale ut året, men det er nok ikke lenge før vi ser på den, forteller Jostein Flo, som ifølge avisa legger til at det er «veldig sannsynlig» at 48-åringen fra Flisa får fortsette i jobben.

De marineblå fra Drammen har vært i kjempeform de siste ukene, noe de viste på søndag da de slo Viking 4-1 med ti mann.

- Tydelighet, spillestil, struktur, metode. Vi har hatt fremgang på veldig mye under «BP», sier en fornøyd Flo til avisa.

Det betyr trolig at avtroppende Molde-trener Tor Ole Skullerud, som har blitt koblet til trenerjobben den siste uken, ikke er aktuell for Strømsgodset.

(NTB)