Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingebretsen gir opp sølvet: - Stabæk tar det

Men kampen om andreplassen er enda ikke avgjort.

KNIVER OM MEDALJE:Tabelltreer Strømsgodset tar i mot Odd Grenland i Drammen i kveld. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KNIVER OM MEDALJE:Tabelltreer Strømsgodset tar i mot Odd Grenland i Drammen i kveld. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det skiller kun ett poeng mellom lagene som møtes til dyst når Strømsgodset tar i mot Odd på Marienlyst stadion i kveld.

Med seier er hjemmelaget hakk i hæl bak tabelltoer Stabæk, men Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen avskriver allerede nå både drammenserne og gutta fra Skien i kampen om andreplassen:

- Stabæk kommer til å ta sølvet. Sånn sett er det ikke noe være eller ikke være for oss i kveld, forteller Ingebretsen til Dagbladet fredag formiddag. 

- Vi er favoritter Det er fremdeles 12 poeng igjen å spille om, og avgir Stabæk poeng mot Aalesund lørdag er kampen om sølvet fremdeles åpen. 

Begge lagene går inn i kveldens kamp med selvtillit fra forrige runde, da Ingebretsens menn slo Sarpsborg hele 6-1 på bortebane, mens Odd tok tre viktige poeng i 2-1-seieren mot Haugesund. 

- Det er klart at det er to lag i god form, men vi er favoritter, selv om Odd ikke har tapt på ti kamper, sier Ingebretsen.
 
Morsomt å møte Fagermo Da Fagermo ble trener for Strømsgodset før 2006-sesongen, var det Ingebretsen som stod for talentutviklingen i klubben. I kveld møtes de på motsatte banehalvdeler, og Ingebretsen sier det blir moro å møte den gamle kameraten igjen på Marienlyst. 

- Vi gleder oss voldsomt. Vi vinner det her, sier Godset-sjefen.

Avspark er klokken 19:00.

Dagbladet har ikke lyktes å få en kommentar fra Odd-trener Dag-Eilev Fagermo i denne saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!