TAUS: Mangeårig Stabæk-mann Ingebrigt Steen Jensen måtte se den sportslige lederen bli pågrepet. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
TAUS: Mangeårig Stabæk-mann Ingebrigt Steen Jensen måtte se den sportslige lederen bli pågrepet. Foto: Torbjørn Berg / DagbladetVis mer

Ingebrigt nekter å kommentere skandalen

Stabæk-guru taus om Olsen-pågripelsen.

(Dagbladet) Stabæks sportslige leder Inge André Olsen og Vålerengas permitterte sportsdirektør Truls Haakonsen ble i dag pågrepet og siktet for grov økonomisk utroskap i forbindelse med overgangsskandalen rundt Veigar Pall Gunnarsson og opsjonen på Herman Stengel.

Mangeårig Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen nekter å kommentere saken til Dagbladet.

Steen Jensen sa følgende til Dagbladet etter at VIF og Stabæk i slutten av oktober fikk dommen fra påtalenemnda:

- Jeg har vært del av det sportslige utvalget som håndterte de to sakene -  overgangen for Veigar og opsjonen på Herman Stengel. Jeg fastholder at det handler om to separate avtaler, men innser at måten de er håndtert på åpner for spekulasjoner og mistenksomhet.

PÅGREPET: Stabæks sportslige leder Inge André Olsen.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
PÅGREPET: Stabæks sportslige leder Inge André Olsen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

- Når saken er kommer dit den er i dag (28.oktober), må vi ta både erkjenne og ta ansvar for at den burde vært håndtert med større åpenhet, bedre skjønn og ikke minst bedre lederskap, sa Ingebrigt Steen Jensen til Dagbladet.

Etter at Stabæks sportslige leder i dag ble pågripet av politiet på Nadderud, er Stabæk-guruen taus.

- Det eneste jeg vil si er at Jarl Øverby er den eneste som kommenterer denne saken i Stabæk, sier Steen Jensen til Dagbladet.