Ingebrigtsen i Viking-samtaler

Aktuell som ny trener i klubben.

VIKING-AKTUELL: Tidligere Bodø/Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen er aktuell som ny trener i Viking etter sesongen når Åge Hareide går inn i en mer administrativ rolle som manager.Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
VIKING-AKTUELL: Tidligere Bodø/Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen er aktuell som ny trener i Viking etter sesongen når Åge Hareide går inn i en mer administrativ rolle som manager.Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Viking er på trenerjakt med Åge Hareide på vei inn i en managerrolle. Stavangerklubben har nå begynt å finsikte kandidater, og tidligere Bodø/Glimt-sjef Kåre Ingebrigtsen er blant de heteste alternativene til jobben.

Nå har trønderen vært i konkrete samtaler med siddisene, melder Stavanger Aftenblad. Hareide framhever at Ingebrigtsen deler Viking-ledelsens syn på spillestil når han kommenterer 45-åringens kandidatur.

- Ingebrigtsen kjenner det grunnleggende i 4-3-3-systemet og gjorde en god jobb i Bodø/Glimt da laget var opp i eliteserien, sier Hareide til aftenbladet.no.

Den tidligere landslagsspilleren har vært på jobbsøkermarkedet siden han ble avskjediget i Glimt i våres. I motsetning til Hareide, ønsker han å si minst mulig om den ledige trenerjobben, men sier på generelt grunnlag at Viking er en interessant klubb i utvikling.

- Det er en storklubb i Norge. Nå som jeg ikke leder et lag selv, har jeg god tid til å følge med. Det er ingen tvil om at Viking har noe ungt og svært spennende på gang - og som begynner å ta form, sier Ingebrigtsen til stavangeravisa.

Skulle det ende med ansettelse betyr det at Ingebrigtsen gjenforenes med Trond Olsen, Birkir Bjarnason og Johan Lædre Bjørdal, som alle spilte under ham i glimt.

Ifølge Aftenbladet har Hareide allerede hatt diskusjoner med den tidligere Halmstad-treneren Josep Clotet Ruiz. I tillegg skal det være to andre kandidater til jobben.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer