GOD SESONG: Kåre Ingebrigtsen og Rosenborg tar en liten pause fra Eliteserien med solide leveranser bak seg. Nå venter en spennende høst. Riktignok ikke cupfinale, men på 365 av årets 365 dager velger du heller spill i Europa. Foto: Anders Tøsse / NTB Scanpix
GOD SESONG: Kåre Ingebrigtsen og Rosenborg tar en liten pause fra Eliteserien med solide leveranser bak seg. Nå venter en spennende høst. Riktignok ikke cupfinale, men på 365 av årets 365 dager velger du heller spill i Europa. Foto: Anders Tøsse / NTB ScanpixVis mer

FOTBALL

Ingebrigtsen langer ut mot fotballeksperter: - Finn dere noe annet å gjøre

Trener Kåre Ingebrigtsen har ikke sansen for alt som sies om Rosenborg: - Det er mange bra fotballeksperter. Og så er det ganske mange som burde funnet seg noe annet å gjøre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

TRONDHEIM (Dagbladet): Idet vi går inn i en landslagsuke - Norge møter Aserbajdsjan og Tyskland - kan han tillate seg et hvileskjær.

Vålerenga ble for sterke i cupen søndag og vant 2-1. Men Rosenborg er med på to fronter som er viktigere: Serien og Europa League. Dette til tross for at både laget og enkeltspillere har fått til dels knallhard kritikk.

Rosenborg er blitt stemplet som kjedelig, samhandlingen for dårlig. Og Nicklas Bendtner har fått passet påskrevet mange ganger.

- Bør noen spise i seg ordene?

- Det er vel noen eksperter som bør sette seg tøffere og bedre inn i ting når de skal uttale seg i store bokstaver. Jeg har lagt merke til at det er fort gjort å bli fotballekspert, sier Ingebrigtsen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn