Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingebrigtsen langer ut mot Kristoffer Ajer: - Han sutrer

Kritisk til Start-talentets oppførsel.

KRITISK: 
Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen var lite imponert over Kristoffer Ajers oppførsel i kampen mot Start.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
KRITISK: Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen var lite imponert over Kristoffer Ajers oppførsel i kampen mot Start. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Start - RBK 0-2

SØR ARENA (Dagbladet): RBK-sjef Kåre Ingebrigtsen var fornøyd med tre poeng etter 2-0-seier mot Start, men den tidligere England-proffen var ikke like imponert over Start-talentet Kristoffer Ajer (18).

Ingebrigtsen likte nemlig ikke oppførselen til Ajer underveis i kampen.

- Jeg er overrasket over at Ajer går rundt og forsøker å få gule kort på våre spillere. Han er 19 år (18 er korrekt) og det er overraskende at han holder på sånn. Han prøvde jo å få på Jonas Svensson et gult kort tidligere i kampen, sier Ingebrigtsen til Dagbladet etter kampen.

RBK-treneren siktet blant annet til en takling i 2. omgang der Jonas Svensson taklet og stoppet en Start-kontring.

- Hvis han driver sånn i  Skottland så vet jeg ikke hva som skjer. Han sutrer og prøver å få gult kort på folk. Sånt må han vokse seg fra, sier RBK-treneren videre.

- Vil du si dette til Ajer selv?

- Nei, det har jeg ingen ting med. Ikke til Steinar Pedersen heller.  Dette er min mening. Og et godt råd før han reiser til Skottland, sier han.

Kristoffer Ajer selv fnyser av Ingebrigtsens utspill.

- Det er en tofotstakling der (av Svensson) som vi må reagere på. Jeg må prøve å få fram et gult kort der. Sånt gjør alle, sier Ajer til Dagbladet.

- Dette er noe alle spillere prøver på. Jeg synes det er helt greit. Alle vil at motstanderen får gult eller rødt kort. Jeg ser ikke noe problem med dette, sier Ajer videre.

Det var RBK-spiss Matthías Vilhjálmsson som ble den store helten i Kristiansand i kveld. Spissen scoret begge målene i 2-0-seieren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!