Ingebrigtsen lei av å reise

- Har vært fryktelig hektisk.

NY SJEF: Kåre Ingebrigtsen ledet Rosenborg i fire strake bortekamper på sine første uker som RBK-trener. Det har vært krevende, ifølge 48-åringen. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
NY SJEF: Kåre Ingebrigtsen ledet Rosenborg i fire strake bortekamper på sine første uker som RBK-trener. Det har vært krevende, ifølge 48-åringen. Foto: Berit Roald / NTB ScanpixVis mer

Kåre Ingebrigtsen (48) ble kastet rett inn i en travel hverdag som hovedtrener i Rosenborg. Han ser fram til å få europaligakampen mot Karabükspor unnagjort.

God treningsuke Torsdagens møte med Karabükspor innleder en roligere uke for både Ingebrigtsen og RBK-stallen, som har vært sterkt plaget av skader den siste tiden.

Siden Ingebrigtsen tok over trenerjobben i RBK etter Per Joar Hansen i midten av juli, har det skjedd mye i den tidligere Bodø/Glimt-trenerens hverdag.

- Det har vært fryktelig hektisk. Vi har spilt fire bortekamper, som alle har ført til en god del reising. Det skal bli veldig godt å bli ferdig med Karabükspor, slik at vi kan få en god treningsuke hjemme i Trondheim, sier Ingebrigtsen til NTB.

Sliter Irske Sligo Rovers (3-1), Molde (1-3), tyrkiske Karabükspor (0-0) og Stabæk (1-4) er de fire bortekampene RBK-treneren sikter til.

Torsdag møter trønderne det tyrkiske mannskapet på Lerkendal, før Start venter hjemme i eliteserien søndag. En uke senere møter RBK nedrykkstruede Brann i Bergen.

At programmet framover er noe roligere, kan hjelpe RBK på riktig vei. For med 13 poengs luke opp til Molde ser det bekmørkt ut med tanke på seriegull for trønderne.

- Vi ser på det som urealistisk å ta igjen Molde, men vi vil fortsatt vinne alle kamper vi spiller, sa Ingebrigtsen til NTB tidligere i uka.

Rosenborg kom seg til gruppespillet i europaligaen i 2012. I 2013 endte ferden i 2. kvalifiseringsrunde.

(NTB)